Sayfalar

9 Nisan 2012 Pazartesi

Axl Rose'da Hala İş Var

Guns n' Roses, 3 albüm yapmasına rağmen, herkesin favori rock grupları arasına girmiştir. Klasik olmuştur. Yatırımcısını zengin etmiştir. Bu adamlar beraber çalışmasa dahi yaptığı işler hala iyi para ediyor. Grup dağıldıktan sonra, vokalist Axl Rose başka müzisyenler bulup Guns n' Roses adıyla devam edeceğini söylemişti. Yıllar süren bir çalışmadan sonra, 13 milyon dolara malettiği Chinese Democracy albümünü çıkarmıştı. Bu albüm 4 milyona yakın satmıştı -ki hiç klip ve single yayınlamadan. İşte böyle bir güçtür Guns n' Roses.


İşte bu genç yakışıklı adam, 80'lerin sonunda çatallı sesi ve kendine has bandanalarıyla genç kızların gözdesi olmuştu, her yerde posterlerini görürdük. 3 albüm için toplam 7-8 yıl kadar çok popüler bir hayatı oldu ama 2000'li yıllarla beraber yaşlandı. Çöktü. Grup üyeleriyle kavga etti ve herkeste antipati uyandırdı. Bir albüm için bizi yıllarca bekletti. Neyse ki bu yıllara değdi, çok güzel bir albümdü. Şimdilerde tekrar albüm hazırlığı içersindeymiş. Bilmiyorum aynı ilgiyle karşılaşır mı.


İşte resimlerde gördüğünüz gibi yıllar onu değiştirdi. Çok belli olmasa da beyaz tenli hali gitti, pancar gibi bir hale büründü. Dexter Holland'dan örgülü saçlara özendi, iyi ama top sakal onu iyice yaşlı gösterdi. Günün sonunda eski karizmasından eser bırakmadı. Derken...


...son günlerin popüler ismi Lana Del Rey ile görüntülendi. Eski manken yeni şarkıcı Lana, ne indie ne değil tarzda bir şarkıcı. En azından kendisini böyle tanımlıyor. Axl Rose gibi bir adam ona bu saatten sonra ne katacak bilemiyorum ama Axl Rose'da iş bitmemiş, bu belli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...