Sayfalar

24 Ocak 2012 Salı

New Radicals diye bir grup vardı...

Sene 1999 yılıydı yanılmıyorsam bir İngiliz grubu çıkıyor piyasaya. Bir vokalistleri var şapkalı sempatik biri. Biraz dikkatli bakınca görüyoruz ki tshirtünü ters giymiş. Şarkılarının adı "You get What you give" şarkı eğlenceli bir şarkı. Klibinde bir alışveriş merkezini basan bir grup genç var. Hayvanları kafeslerden çıkarıp takım elbiseli sıkıcı tipleri boşalan kafeslere sokuyorlar. McDonald's 'ta dondurma makinesine kafayı dayıyorlar ve bir sürü anarşik hareketle şarkılarını seslendiriyorlar.


İşte bu şarkının olduğu güzel albüm "Maybe You've Been Brainwashed Too", piyasaya çıkıyor ve satışları da fena gitmiyor. Vokalistleri önceden 2 solo albüm yapmış olan Gregg Alexandre. Adam tutunamayınca şarkı yazarlığı yapıyor New Radicals tutuyor ama nedense grubu dağıtıyor. Sonra yine şarkı yazarlığına dönüyor. Hatta Santana & Michelle Branch düeti Game of Love onun şarkısıdır ve en iyi şarkı Grammy'sini de götürmüştür bununla.


2. single Someday We'll Know gelir sonradan, bu şarkı da samimi güzel bir şarkı. Mandy Moore ile düet şeklinde seslendirdikleri bir versiyonu daha mevcut.

Bloglarımı yazarken çok dinliyorum da, ondan yazayım dedim aslında. Bu albümü bir yerlerden edinirseniz severseniz. Tabii önce bir youtube'dan dinleyin derim. Ne de olsa zevkler renkler tartışılmaz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...