Sayfalar

10 Mart 2013 Pazar

Yapılacaklar Listesi No1

Hep bir TO DO LIST vardır ya... Şimdi daha önemli. Çalışmaya başlıyorsunuz ve zaman azalıyor. Kendinize ayırdığınız her köşede bir resim, bir melodi varken birden insanlarla boğuşuyorsunuz. Bu da bize artık dinlemek değil, tecrübe etmek gibi bir yolu gösteriyor. Demek istediğim artık konserlere gitmem lazım. Bu yüzden kendime bir "Yapılacaklar Listesi" döküyorum. Gitmem gereken konserleri sıralayacağım.

Aslında fazla kişisel durabilir bu yüzden daha objektif şeyler sıralamak lazım. Yani herkes sevdiği şarkıları duymak ister, bundandır sevdiği müzisyenlerin konserlerine giderler. Tabii şunu unutmayalım "konser" ayrı bir deneyim. Her müzisyenin konseri aynı coşkuyu yaratmaz. Evde muhteşem dediğiniz konserde sıkıcı olabilir. Konser müzisyenliği ayrı bir kavram. Canlı performans farklı bir "deneyim".

Bugün kendime Kane konserine gitmem lazım dedim. Hollanda'daysanız ve birazda konserlere gideyim diyorsanız. İşte bu çocukları kaçırmayın. Hollanda'nın kralları bu adamlar. Duygusallar, içliler ama coşkulular ve samimiler. İnsanın en derinlerine, ruhumuzu açarak dokunan arkadaşlar.


Artık sıkmadı mı klasik yurtdışı gezileri? Gidiyorsunuz ve bir şehri rehber eşliğinde geziyorsunuz. Tamam, güzel ama bir yerden sonra neden "event gezileri"ne başlamıyoruz? Manchester'da Cold Play konserine gidin mesela. İspanya'da El Classico'ya gidin. Çin'de yeni yıl kutlamalarına katılın. Rio'da festivale...

Çok para lazım çoook... Bir de zaman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...